Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Scrooge: Poveste de Crăciun

Film, 2022, 101 minute
Scrooge: Poveste de Crăciun
Într-un Ajun de Crăciun friguros, calicul Ebenezer Scrooge are o ultimă noapte la dispoziție să-și înfrunte trecutul și să-și schimbe viitorul înainte să fie prea târziu.
film Scrooge: Poveste de Crăciun este un Netflix Original și a fost lansat în 2022 și durează 101 minute. Luke Evans, Olivia Colman, Jonathan Pryce ?i al?ii dau voce acestei readaptari muzicale a unui film clasic de sarbatori. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 7 ani. Acest film este Emoționant, Reconfortant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Scrooge: Poveste de Crăciun

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană - descriere audio;franceză - descri
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Scrooge: Poveste de Crăciun

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Câinele pierdut
Când iubitul său câine dispare, un tânăr pleacă într-o aventură uimitoare, alături de părinți, ca să-l găsească și să-i dea medicamentele necesare pentru a-i salva viața.
Words on Bathroom Walls
Un adolescent isteț care visează să devină bucătar are de ales între iubire și imaginea lui perfectă după ce este diagnosticat cu o boală mintală în ultimul an de liceu.
Ochiul albastru deschis
Un detectiv pensionat îl recrutează pe Edgar Allan Poe, un tânăr cadet abil de la West Point, ca să-l ajute să rezolve un caz de crimă de la Academia Militară SUA.
I-am dat de capăt?
Un cuplu proaspăt căsătorit se mută într-o casă din suburbii, dar viața lor fericită este dată peste cap de un constructor sărit de pe fix.
Înapoi în viitor 3
Ultima parte a trilogiei îl găsește pe Marty dezgropând fidelul DeLorean dintr-un puț de mină și căutându-l pe Doc în Vestul Sălbatic al anului 1885.