Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Shadow and Bone

Serial-tv, 2021
Shadow and Bone
Forțe sinistre complotează împotriva Alinei Starkov, o orfană creatoare de hărți, care dezlănțuie o putere uimitoare ce poate schimba soarta lumii distruse de război.
serial-TV Shadow and Bone este un Netflix Original și a fost lansat în 2021. Jessie Mei Li, Ben Barnes ?i Archie Renaux joaca în aceasta adaptare a romanelor Grishaverse ale lui Leigh Bardug. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Shadow and Bone este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Sinistru.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Shadow and Bone

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;maghiară
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română

Mai asemănător cu Shadow and Bone

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Receiver
Acest serial captivant despre sport urmărește vedetele NFL Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel și Amon-Ra St. Brown în sezonul 2023.
Desperate Lies
Ca urmare a unui fenomen rar, o femeie rămâne însărcinată cu gemeni de la doi bărbați. Vremea trece, iar ea se străduiește să își țină familia unită și secretele ascunse.
SPRINT
Sprinteri de elită trebuie să facă față antrenamentelor, atenției presei și unei competiții acerbe în acest serial sportiv despre cursa celor mai rapizi oameni din lume.
Public Affairs Office in the Sky
O directoare de post TV blazată cunoaște un fost pilot de avion la fel de dezamăgit. Ei leagă o relație bazată pe aspirații nerealizate și încep să-și caute visuri noi.
Òlòtūré: Călătoria
O tânără jurnalistă care lucrează sub acoperire ca prostituată în Nigeria pentru a denunța corupția luptă pentru viața ei și încearcă să își croiască drum spre Europa.