Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

SPRINT

Serial-tv, 2024
SPRINT
Sprinteri de elită trebuie să facă față antrenamentelor, atenției presei și unei competiții acerbe în acest serial sportiv despre cursa celor mai rapizi oameni din lume.
serial-TV SPRINT este un Netflix Original și a fost lansat în 2024. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. SPRINT este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Motivațional.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio și subtitrare

Audio: germană - descriere audio;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă (Spania);spaniolă (
Subtitrare: engleză;spaniolă (Spania);franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu SPRINT

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Receiver
Acest serial captivant despre sport urmărește vedetele NFL Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel și Amon-Ra St. Brown în sezonul 2023.
The Man with 1000 Kids
Mai multe familii află că bărbatul carismatic în care au avut încredere este donatorul de spermă pentru sute, poate mii de alți copii din întreaga lume.
Așii imobiliari din Manhattan
Magnatul afacerilor imobiliare Ryan Serhant conduce una dintre cele mai mari firme din New York și își împinge agenții spre excelență, dorind să vândă locuințe scumpe.
Kaulitz & Kaulitz
Celebrii frați gemeni Tom și Bill Kaulitz ne dezvăluie viețile lor private din Los Angeles și Germania. Un reality-show amuzant și intim.
AMERICA'S SWEETHEARTS: Dallas Cowboys Cheerleaders
Urmărește-le pe majoretele Dallas Cowboys de la probe la cantonamente și la sezonul NFL. Care dintre fete își vor împlini visul și vor obține un loc în echipă?