Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Underwater

Film, 2020, 95 minute
Underwater
După un dezastru petrecut la multe mile în adâncurile oceanului, o echipă de cercetare subacvatică se confruntă cu consecințele monstruoase dezlănțuite de forajele sale.
film Underwater a fost lansat în 2020 și durează 95 minute. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Acest film este Înfricoșător.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Underwater

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză - descriere audio;engleză [originală];poloneză
Subtitrare: greacă;engleză;maghiară;poloneză;română

Mai asemănător cu Underwater

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Badland Hunters
Un cutremur mortal transformă Seulul într-o zonă stearpă și periculoasă, unde un vânător neînfricat încearcă să salveze o adolescentă răpită de un doctor psihopat.
Aquaman
Supereroul Arthur Curry află ce înseamnă să fie Aquaman atunci când trebuie să-l împiedice pe regele Atlantidei să pornească un război împotriva lumii de la suprafață.
The Kitchen
Izi ar putea scăpa din Bucătăria, printre ultimele complexuri de locuințe sociale din Londra, dar are de luat decizii dificile după ce tânărul Benji intră în viața lui.
Sixty Minutes
Disperat să păstreze custodia fiicei sale, un luptător de arte marțiale mixte renunță la un meci important și gonește prin Berlin pentru a ajunge la aniversarea acesteia.
The Devil Inside
Pentru a afla dacă mama ei a ucis într-adevăr trei persoane în timp ce era posedată, o femeie călătorește la Roma și este implicată într-o serie de exorcizări.