Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Under the Queen's Umbrella

Serial-tv, 2022
Under the Queen's Umbrella
O regină hotărâtă încearcă să-și țină în frâu fiii rebeli. Ea vrea ca unul dintre ei să devină următorul rege în Joseon, în timp ce rivalii ei vor să înșface tronul.
serial-TV Under the Queen's Umbrella este un Netflix Original și a fost lansat în 2022. O drama înduio?atoare de epoca, în care regina (Kim Hye-soo) este conducatoare apriga ?i mama dedicata. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Under the Queen's Umbrella

Audio și subtitrare

Audio: spaniolă;coreeană - descriere audio;coreeană [originală]
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;coreeană;română;ucraineană

Mai asemănător cu Under the Queen's Umbrella

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Welcome to Waikiki 2
Pentru a-și finanța propriul film, un regizor aspirant, un actor și un scenarist se apucă de afaceri cu o pensiune în Seul, având parte și de peripeții și iubire.
Lockwood & Co.
Într-o lume bântuită de fantome, trei adolescenți fac echipă ca anchetatori de paranormal, riscând puținul pe care-l au pentru a demasca o conspirație diabolică.
Noaptea nesfârșită
După ce 242 de oameni mor într-un incendiu la un club de noapte, părinții victimelor nu pot decât să jelească și să lupte pentru dreptate.
Mireasa neagră
Odată eliberată din închisoare, Ángela vrea să recâștige respectul fiicei sale, care practică lucha libre, așa că intră în ring sub masca unui personaj misterios.
Interesul iubirii
Patru angajați ai unei bănci sunt prinși într-o poveste complicată de dragoste și descoperă cât de departe sunt dispuși să meargă pentru iubire.