Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Sub Paris

Film, 2024, 104 minute
Sub Paris
Pentru a salva Parisul de la o baie de sânge internațională, o femeie de știință îndurerată își înfruntă trecutul tragic atunci când pe Sena apare un rechin uriaș.
film Sub Paris este un Netflix Original și a fost lansat în 2024 și durează 104 minute. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Sub Paris este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Sinistru, Înfricoșător, Cu suspans.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Sub Paris

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană - descriere audio;engleză - descriere audio;spaniolă (Spania) - descriere audio;franceză - d
Subtitrare: engleză;spaniolă (Spania);franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Sub Paris

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Domnișoara zi și noapte
O femeie care trece prin magie de la vârsta de 20 de ani la cea de 50 de ani obține un stagiu la procuratură, fiind prinsă între două generații și un șef dur.
Fatal Attraction
Aventura de un weekend a unui bărbat însurat îi creează acestuia probleme când femeia cu care a avut escapada refuză să fie ignorată.
Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
O colecție compusă din șapte povești șocante întrepătrunse, imaginate de scenaristul și regizorul Joko Anwar, care ne dezvăluie fenomene SF cu elemente supranaturale.
The Clandestine
După o întâlnire profund transformatoare, un fost polițist cu probleme devine detectiv privat pentru cei care nu vor sau nu pot să apeleze la organele legii.
Monstrul cu topor
Psihopat autoproclamat, nemilosul avocat Ninomiya este obsedat să oprească un criminal în serie înarmat cu o secure, care l-a ales drept următoarea sa victimă.