Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Suburræterna

Serial-tv, 2023
Suburræterna
Haosul domnește în Roma, iar alianțele sunt periclitate de tensiunile create de noile clanuri. Lumea din „Suburra” se transformă.
serial-TV Suburræterna este un Netflix Original și a fost lansat în 2023. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Suburræterna este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Captivant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Suburræterna

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză;spaniolă (Spania);franceză;maghiară;italiană - descriere audio;italiană [originală]
Subtitrare: engleză;spaniolă (Spania);franceză;italiană;română;ucraineană

Mai asemănător cu Suburræterna

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Pace în Marsilia
Un traficant de droguri nemilos încearcă să cucerească Marsilia, iar un căpitan de poliție și echipa lui cutezătoare o cunosc pe noua recrută, care are intenții ascunse.
Bucătăria lui Fermat
Odată ce renunță să ajungă matematician, Gaku rămâne fără scop în viață până ce marele bucătar Kai îl aduce la restaurant și îi arată o nouă lume în care să exceleze.
Kitty Kotty
O pisicuță curajoasă și curioasă pornește în aventuri cu prietenii săi și explorează lumea colorată din jurul ei, învățând totodată lecții valoroase.
Chirurgul rău: Dragoste pe muchie de cuțit
Dr. Paolo Macchiarini este renumit la scară mondială pentru transplanturile revoluționare de trahee. Există o singură problemă: pacienții lui mor pe capete.
O familie aproape normală
Viața unei familii aparent perfecte se duce de râpă atunci când o crimă șocantă dovedește că sunt dispuși să facă gesturi disperate pentru a se proteja unul pe celălalt.