Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Sunstruck

Film, 1972, 88 minute
Sunstruck
Un profesor galez cu inima frântă se mută în Australia pentru o viață mai luminoasă, însă noii săi elevi și vecini numai calzi nu sunt.
film Sunstruck a fost lansat în 1972 și durează 88 minute. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 10 ani. Acest film este Reconfortant.

Actorii din Sunstruck

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză [originală]
Subtitrare: greacă;engleză;spaniolă (Spania);maghiară;română

Mai asemănător cu Sunstruck

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Expertul în zestre
Ace Ngubeni, un abil negociator de prețuri pentru mirese, se confruntă cu cea mai dificilă afacere de până acum, pentru un client timid, miza fiind mai mare decât banii.
Dă vina pe joc
Pia îl invită pe Jan, noul ei iubit, la seara obișnuită de jocuri. Sosirea neașteptată a fostului iubit al Piei ridică miza pentru toată lumea.
Wild Wild Punjab
Patru prieteni călătoresc prin Punjab pentru a-l ajuta pe unul din ei să treacă peste despărțirea de o fostă iubită, dar totul se transformă într-un fiasco nemaivăzut.
Beautiful Disaster
Sătulă de instabilitatea din familie, o studentă adoptă un stil de viață mai tradițional. Apoi, cunoaște un tip neconvențional care vine cu o provocare îndrăzneață.
Operation Fortune: Ruse de guerre
Superspionul Orson Fortune se alătură cu ezitare celei mai bune echipe de agenți din lume și celei mai mari vedete Hollywood pentru a opri vânzarea unei arme letale.