Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Supercelula

Serial-tv, 2024
Supercelula
Cinci oameni de rând din sudul Londrei descoperă că au puteri extraordinare, iar un bărbat care vrea să-și salveze iubita trebuie să-i convingă să lucreze în echipă.
serial-TV Supercelula este un Netflix Original și a fost lansat în 2024. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Supercelula este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Dur, Emoționant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Supercelula

Audio și subtitrare

Audio: germană - descriere audio;engleză (Regatul Unit) - descriere audio;engleză [originală];spaniolă (Spa
Subtitrare: engleză;spaniolă (Spania);franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Supercelula

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Desperate Lies
Ca urmare a unui fenomen rar, o femeie rămâne însărcinată cu gemeni de la doi bărbați. Vremea trece, iar ea se străduiește să își țină familia unită și secretele ascunse.
The Man with 1000 Kids
Mai multe familii află că bărbatul carismatic în care au avut încredere este donatorul de spermă pentru sute, poate mii de alți copii din întreaga lume.
Public Affairs Office in the Sky
O directoare de post TV blazată cunoaște un fost pilot de avion la fel de dezamăgit. Ei leagă o relație bazată pe aspirații nerealizate și încep să-și caute visuri noi.
Òlòtūré: Călătoria
O tânără jurnalistă care lucrează sub acoperire ca prostituată în Nigeria pentru a denunța corupția luptă pentru viața ei și încearcă să își croiască drum spre Europa.
Vârtejul
În ziua în care președintele este ținta unei tentative de asasinat începe o luptă amețitoare pentru putere între prim-ministru și viceprim-ministru.