Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Sweeney!

Film, 1977, 97 minute
Sweeney!
Detectivul londonez Jack Regan supără persoane periculoase pentru că anchetează o crimă care indică o conspirație guvernamentală la cel mai înalt nivel.
film Sweeney! a fost lansat în 1977 și durează 97 minute. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Acest film este Dur, Captivant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Sweeney!

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză [originală]
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;maghiară;română

Mai asemănător cu Sweeney!

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Cine a ucis-o pe Jill Dando?
Documentarul rememorează detaliile uciderii șocante a îndrăgitei prezentatoare TV Jill Dando, în 1999, un caz care continuă să intrige experții și publicul deopotrivă.
Caietul negru
După ce fiului lui i se înscenează o răpire, un diacon îndurerat ia dreptatea în propriile mâini și se răfuiește cu o gașcă de polițiști corupți pentru a-l disculpa.
Viața imită blogul 2
Prietenele ei își construiesc un viitor strălucit, dar Ma Fé e falită, lipsită de inspirație și sub presiunea unui termen-limită pentru o carte pe care n-o poate scrie.
Suspect X
O mamă singură se trezește implicată într-o anchetă, iar vecinul ei, un profesor de matematică, se oferă s-o ajute să scape de problemă și de un polițist insistent.
Freestyle
Un rapper în ascensiune cu un trecut de infractor are nevoie de bani pentru înregistrări, așa că pune la cale o vânzare de droguri care l-ar putea costa totul.