Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Chor Nikal Ke Bhaga

Film, 2023, 110 minute
Chor Nikal Ke Bhaga
O însoțitoare de zbor și iubitul ei sunt nevoiți să fure diamante pentru a achita o veche datorie, dar planul lor scapă de sub control atunci când avionul este deturnat.
film Chor Nikal Ke Bhaga este un Netflix Original și a fost lansat în 2023 și durează 110 minute. Actorii Yami Gautam („A Thursday”) ?i Sunny Kaushal („Shiddat”) joaca în aceasta palpitanta drama de ac?iune. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Chor Nikal Ke Bhaga este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Cu suspans.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio și subtitrare

Audio: engleză;spaniolă;hindi - descriere audio;hindi [originală];tamilă;telugu
Subtitrare: engleză (India);spaniolă europeană;franceză;hindi;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Chor Nikal Ke Bhaga

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Adela
Viețile a două surori o iau pe cărări divergente când una descoperă că este fiica unui mogul mass-media, iar cealaltă îi fură identitatea.
Profil fals
Camila întâlnește un adevărat făt-frumos printr-o aplicație. După o aventură idilică, vrea să îi facă o surpriză și îl caută, însă ajunge prizonieră într-un fals paradis.
Sweeney!
Detectivul londonez Jack Regan supără persoane periculoase pentru că anchetează o crimă care indică o conspirație guvernamentală la cel mai înalt nivel.
Farewell, Friend
După un jaf ratat, doi foști soldați luptă împreună pentru a scăpa dintr-un seif încuiat, neștiind că în afara lui îi așteaptă un pericol și mai mare.
Finder's Fee
După ce găsește un bilet de loterie câștigător, un bărbat își vede moralitatea pusă la încercare când ajunge față în față cu proprietarul biletului la o partidă de poker.