Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Chor Nikal Ke Bhaga

Film, 2023, 110 minute
Chor Nikal Ke Bhaga
O însoțitoare de zbor și iubitul ei sunt nevoiți să fure diamante pentru a achita o veche datorie, dar planul lor scapă de sub control atunci când avionul este deturnat.
film Chor Nikal Ke Bhaga este un Netflix Original și a fost lansat în 2023 și durează 110 minute. Actorii Yami Gautam („A Thursday”) ?i Sunny Kaushal („Shiddat”) joaca în aceasta palpitanta drama de ac?iune. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Chor Nikal Ke Bhaga este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Cu suspans.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio și subtitrare

Audio: engleză;spaniolă;hindi - descriere audio;hindi [originală];tamilă;telugu
Subtitrare: engleză (India);spaniolă europeană;franceză;hindi;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Chor Nikal Ke Bhaga

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Domnișoara zi și noapte
O femeie care trece prin magie de la vârsta de 20 de ani la cea de 50 de ani obține un stagiu la procuratură, fiind prinsă între două generații și un șef dur.
No Side Manager
Ambițiosul Hayato Kimishima este retrogradat și trimis la o filială a fabricii, dar promite să revină pentru a reanima echipa de rugbi a companiei.
Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
O colecție compusă din șapte povești șocante întrepătrunse, imaginate de scenaristul și regizorul Joko Anwar, care ne dezvăluie fenomene SF cu elemente supranaturale.
Fatal Attraction
Aventura de un weekend a unui bărbat însurat îi creează acestuia probleme când femeia cu care a avut escapada refuză să fie ignorată.
The Clandestine
După o întâlnire profund transformatoare, un fost polițist cu probleme devine detectiv privat pentru cei care nu vor sau nu pot să apeleze la organele legii.