Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Family Secrets

Serial-tv, 2022
Family Secrets
Doi miri descoperă că între familiile lor există o întreagă urzeală de secrete și minciuni, iar ziua nunții lor este la un pas de dezastru.
serial-TV Family Secrets este un Netflix Original și a fost lansat în 2022. O tragicomedie cu Eliza Rycembel („Boze Cialo”) ?i Bartosz Gelner ("Sexify"). Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Family Secrets este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Emoționant, Romantic.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Family Secrets

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;poloneză - descriere audio;poloneză [originală]
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;poloneză;română;ucraineană

Mai asemănător cu Family Secrets

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Bros
După ce primesc niște vești șocante, doi buni prieteni călătoresc din Ierusalim în Cracovia, la un meci de fotbal, sperând să-și lase problemele în urmă.
Midsummer Night
Carina își reunește familia pentru o sărbătoare suedeză tradițională de vară, dar lucrurile o iau razna atunci când secrete păstrate de mult timp încep să iasă la iveală.
Baby Reindeer
Un comedian aflat în dificultate face un act de omenie față de o femeie vulnerabilă, iar aceasta dezvoltă o obsesie care amenință să le distrugă viețile amândurora.
The Hijacking of Flight 601
După ce un avion este deturnat, două stewardese trebuie să-și păcălească atacatorii prin negocieri intense atât în aer, cât și la sol. Bazat pe evenimente reale.
Anthracite
Un caz vechi este redeschis atunci când un reporter dispare. Căutările o conduc pe fiica sa, detectiv pe internet, într-un oraș de munte bântuit de secrete și de moarte.