Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

The Coming War on China

Documentar, 2016, 112 minute
The Coming War on China
Jurnalistul premiat John Pilger explorează modul în care două superputeri militare și economice, Statele Unite și China, s-ar putea îndrepta către un război nuclear.
documentar The Coming War on China a fost lansat în 2016 și durează 112 minute. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Acest documentar este Controversat, Investigativ, Întunecat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză [originală]
Subtitrare: germană;engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română

Mai asemănător cu The Coming War on China

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Electronic Dance Music: A Top Export from Germany
DJ-ii germani Alle Farben, Felix Jaehn și Paul van Dyk ne oferă o privire de culise asupra vieții, muzicii și concertelor din Germania, Letonia și SUA.
„Sr.”
Robert Downey Jr. aduce un omagiu regretatului său tată în acest documentar care descrie viața și cariera diversă a inovatorului cineast Robert Downey Sr.
Dincolo de mască
Prin interviuri cu victime și complici, aflăm cum a reușit un maestru al escrocheriilor să sustragă milioane de euro de la elitele franceze.
Arthur Christmas
La fabrica de jucării supersecretă a lui Moș Crăciun, domnul Crăciun îi încredințează fiului său, Arthur, o misiune extrem de importantă.
Take Your Pills: Xanax
Leac pentru unii și flagel pentru alții, medicamentele contra anxietății date pe rețetă pretutindeni sunt analizate de pacienți și experți în acest documentar edificator.