Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

The Cuphead Show!

Serial-tv, 2022
The Cuphead Show!
Urmărește peripețiile impulsivului Cuphead și ale lui Mugman, influențabilul lui frate, într-un serial animat bazat pe jocul video de mare succes.
serial-TV The Cuphead Show! este un Netflix Original și a fost lansat în 2022. Cursa spionilor”) ?i Wayne Brady le dau via?a personajelor Cuphead ?i regele Zar. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 7 ani. Acest serial-TV este Ingenios, Ireverențios, Haios.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din The Cuphead Show!

Audio și subtitrare

Audio: engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;maghiară;română
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română

Mai asemănător cu The Cuphead Show!

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Puterea prințeselor
Prințesele prietene din cele patru regate ale fructelor, Afina, Kiwi, Ananas și Zmeura, intră în acțiune pentru a-și transforma lumea într-un loc mai bun.
Welcome to Waikiki 2
Pentru a-și finanța propriul film, un regizor aspirant, un actor și un scenarist se apucă de afaceri cu o pensiune în Seul, având parte și de peripeții și iubire.
Mireasa neagră
Odată eliberată din închisoare, Ángela vrea să recâștige respectul fiicei sale, care practică lucha libre, așa că intră în ring sub masca unui personaj misterios.
Singurul candidat
Liderul unui centru de tineret din suburbiile Parisului devine candidat la alegerile prezidențiale. Va fi Franța pregătită pentru un președinte de culoare?
Anii ’90
Kitty și Red Forman întâmpină o nouă generație de adolescenți la subsol atunci când nepoata lor Leia decide să-și petreacă vara în Wisconsin.