Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

The Killer

Film, 2023, 119 minute
The Killer
După un semieșec, un asasin se luptă cu el însuși și cu cei care l-au angajat, într-o urmărire internațională de răzbunare despre care pretinde că nu este personală.
film The Killer este un Netflix Original și a fost lansat în 2023 și durează 119 minute. David Fincher este regizorul acestui thriller de ac?iune antrenant cu Michael Fassbender. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. The Killer este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Întunecat, Cu suspans.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din The Killer

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană - descriere audio;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă (Spania) - descrier
Subtitrare: engleză;spaniolă (Spania);franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu The Killer

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Vina mea
O avocată a apărării trebuie să aleagă între familie, datorie și propriile dorințe periculoase după ce acceptă cazul unui artist acuzat de crimă.
Einstein și bomba
Ce s-a întâmplat după ce Einstein a fugit din Germania nazistă? Folosind filmări de arhivă și cuvintele fizicianului, documentarul explorează mintea unui geniu chinuit.
House of Ninjas
La ani după ce au lăsat în urmă viețile de ninja, membrii unei familii disfuncționale reîncep misiuni din umbră pentru a elimina pericolele de la orizont.
Lover, Stalker, Killer
Un documentar tulburător în care un mecanic cunoaște o femeie pe internet care face pentru el o obsesie amoroasă dusă la un extrem letal.
Scrum
De la o fantezie palpitantă la o relație periculoasă, o femeie căsătorită bogată își vede viața distrusă după ce începe să citească un roman nepublicat.