Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

The Polar Express

Le pôle express
Film, 2004, 99 minute, 1.415.684 recenzii
The Polar Express
Un băiat urcă la bordul unui tren magic către Polul Nord în Ajunul Crăciunului și descoperă minunile pe care prietenia și spiritul sărbătorilor le aduc cu ele.
film The Polar Express a fost lansat în 2004 și durează 99 minute. Tom Hanks joaca într-o anima?ie computerizata regizata de Robert Zemeckis ?i inspirata de cartea lui Chris Van Allsburg. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 7 ani. Acest film este Sentimental, Reconfortant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Polar Express pe IMDB

Scor: 7 dintre 10

On Christmas Eve, a doubting boy boards a magical train that's headed to the North Pole and Santa Claus' home.

Actorii din The Polar Express

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză [originală];română
Subtitrare: engleză;română

Mai asemănător cu The Polar Express

Evaluarea afișată în dreptul titlului se bazează pe evaluările medii de pe Netflix, Moviemeter și IMDB și reprezintă un număr între 0 și 5.

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Câinele pierdut
Când iubitul său câine dispare, un tânăr pleacă într-o aventură uimitoare, alături de părinți, ca să-l găsească și să-i dea medicamentele necesare pentru a-i salva viața.
Words on Bathroom Walls
Un adolescent isteț care visează să devină bucătar are de ales între iubire și imaginea lui perfectă după ce este diagnosticat cu o boală mintală în ultimul an de liceu.
Ochiul albastru deschis
Un detectiv pensionat îl recrutează pe Edgar Allan Poe, un tânăr cadet abil de la West Point, ca să-l ajute să rezolve un caz de crimă de la Academia Militară SUA.
I-am dat de capăt?
Un cuplu proaspăt căsătorit se mută într-o casă din suburbii, dar viața lor fericită este dată peste cap de un constructor sărit de pe fix.
Înapoi în viitor 3
Ultima parte a trilogiei îl găsește pe Marty dezgropând fidelul DeLorean dintr-un puț de mină și căutându-l pe Doc în Vestul Sălbatic al anului 1885.