Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

The Unbroken Voice

Serial-tv, 2022
The Unbroken Voice
Tânăra Arelys Henao își urmează visul de a deveni cântăreață în pofida tuturor obstacolelor, în această dramă muzicală inspirată de începuturile vedetei columbiene.
serial-TV The Unbroken Voice este un Netflix Original și a fost lansat în 2022. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. The Unbroken Voice este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Sentimental, Motivațional.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din The Unbroken Voice

Mai asemănător cu The Unbroken Voice

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Electronic Dance Music: A Top Export from Germany
DJ-ii germani Alle Farben, Felix Jaehn și Paul van Dyk ne oferă o privire de culise asupra vieții, muzicii și concertelor din Germania, Letonia și SUA.
Scrooge: Poveste de Crăciun
Într-un Ajun de Crăciun friguros, calicul Ebenezer Scrooge are o ultimă noapte la dispoziție să-și înfrunte trecutul și să-și schimbe viitorul înainte să fie prea târziu.
Mânia minții
Într-o lume distopică, o epidemie se răspândește prin comunicare verbală, iar o instituție tiranică urmărește un lingvist imun la boală.
Qala
Bântuită de trecut, o talentată cântăreață în ascensiune caută să depășească presiunile succesului, disprețul mamei sale și glasul îndoielii din suflet.
Captivi pe un drum închis
Un grup de oameni care călătoresc împreună schimbă din greșeală mașina cu cea a unui hoț, care îi urmărește acum ca să-și recupereze banii lăsați în portbagaj.