Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

The Witcher: Blood Origin

Serial-tv, 2022
The Witcher: Blood Origin
Cu acțiunea plasată la peste o mie de ani înainte de evenimentele din The Witcher, șapte proscriși din lumea elfilor se unesc pentru a înfrunta un imperiu de neoprit.
serial-TV The Witcher: Blood Origin este un Netflix Original și a fost lansat în 2022. Sophia Brown, Laurence O'Fuarain ?i Michelle Yeoh sunt vedetele acestui prolog de ac?iune creat de Declan de Barra. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. The Witcher: Blood Origin este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Captivant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din The Witcher: Blood Origin

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;spaniolă - descriere audio;
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu The Witcher: Blood Origin

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Who Were We Running From?
Cu un trecut misterios pe care-l ascunde, o mamă trăiește ca o fugară anonimă alături de fiica ei, locuiește prin hoteluri și consideră că oricine poate fi o amenințare.
There Will Be People
Oamenii obișnuiți dintr-un sat ucrainean se trezesc că viețile lor deja zbuciumate și pline de trudă sunt date peste cap de război, revoluție și schimbarea regimului.
The Night Agent
În timp ce monitorizează o linie de urgență, un agent FBI vigilent răspunde unui apel care-l implică într-o conspirație letală legată de un spion la Casa Albă.
Waco: American Apocalypse
Acest serial documentar include imagini în premieră din timpul infamei confruntări de 51 de zile din 1993 dintre agenții federali și o grupare religioasă înarmată.
Close to Home: Murder in the Coalfield
O crimă brutală îl aduce pe detectivul Maik Briegand înapoi în orașul natal, unde cadavrele, indiciile și traumele din trecut îi dau de furcă.