Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Trailer Park Boys: Xmas Special

Film, 2004, 46 minute, 170.607 recenzii
Trailer Park Boys: Xmas Special
Vezi cum arăta odată parcul de rulote Sunnyvale, când Randy era gigolo, J-Roc nu se apucase de rap, iar Barb și Lahey erau tot împreună.
film Trailer Park Boys: Xmas Special a fost lansat în 2004 și durează 46 minute. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Acest film este Licențios, Ireverențios.

Trailer Park Boys: Xmas Special pe IMDB

Scor: 8 dintre 10

It's Christmas 1997.

Actorii din Trailer Park Boys: Xmas Special

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză - descriere audio;engleză [originală]
Subtitrare: germană;engleză;spaniolă europeană;franceză;română;turcă

Mai asemănător cu Trailer Park Boys: Xmas Special

Evaluarea afișată în dreptul titlului se bazează pe evaluările medii de pe Netflix, Moviemeter și IMDB și reprezintă un număr între 0 și 5.

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Domnișoara zi și noapte
O femeie care trece prin magie de la vârsta de 20 de ani la cea de 50 de ani obține un stagiu la procuratură, fiind prinsă între două generații și un șef dur.
Doctor Climax
În anii ’70 în Thailanda, un dermatolog pornește pe neașteptate o revoluție sexuală, sub pseudonimul Doctor Climax, un jurnalist care sfidează tabuurile.
Asasin profesionist
Un profesor liniștit, care lucrează și ca fals asasin pentru poliție, se îndrăgostește de o clientă, stârnind un șir întreg de peripeții.
Marea Aventură Lego 2
Aventurile Maestrului Constructor Emmet continuă! Extratereștrii Lego de pe Duplo îi răpesc pe Lucy și Batman, iar el trebuie să plece în spațiu pentru a salva situația.
Bogați cu orice preț
O bunicuță se îndrăgostește de un crai cu intenții dubioase, iar familia ei pune la cale un plan secret de a-i proteja viața, dar și moștenirea.