Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Trevor Noah: I Wish You Would

Film, 2022, 68 minute
Trevor Noah: I Wish You Would
Trevor Noah, distins cu Emmy, povestește despre învățarea limbii germane, vorbitul morților de rău, judecarea celor din filmele de groază și mâncarea indiană în Scoția.
film Trevor Noah: I Wish You Would este un Netflix Original și a fost lansat în 2022 și durează 68 minute. Schimbând cu u?urin?a accente, personaje ?i subiecte, Trevor face un numar de stand-up exuberant ?i taios în Toronto. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Trevor Noah: I Wish You Would este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Ingenios, Ireverențios.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actor

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză - descriere audio;engleză [originală]
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Trevor Noah: I Wish You Would

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Captivi pe un drum închis
Un grup de oameni care călătoresc împreună schimbă din greșeală mașina cu cea a unui hoț, care îi urmărește acum ca să-și recupereze banii lăsați în portbagaj.
Viața secretă a secretarei mele
Un manager la o companie de telefonie mobilă nu mai recunoaște fețele și crede că secretara lui e o moștenitoare bogată. Iar ea lasă lucrurile să scape de sub control.
À tout casser
Frankie și prietenii săi deschid un club de noapte și îl deranjează pe gangsterul care locuiește dedesubt.
Love Destiny The Movie
Bhop visează o femeie pe care a iubit-o într-o altă viață, crezând că destinul lui este să o găsească din nou. Un călător misterios în timp îi pune însă bețe în roate.
Christmas Full of Grace
După ce e înșelat de parteneră, Carlinhos o cunoaște pe Graça cea energică și merge cu ea la cina de Crăciun ca să-și salveze imaginea în fața familiei lui tradiționale.