Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Ultimii vânători de balene din São Miguel

Documentar, 2019, 48 minute
Ultimii vânători de balene din São Miguel
Un documentar despre trecutul controversat al Azorelor ca loc cunoscut pentru vânătoarea de balene, unde au rămas extrem de puține dovezi istorice ale acelei epoci.
documentar Ultimii vânători de balene din São Miguel a fost lansat în 2019 și durează 48 minute. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 7 ani. Acest documentar este Controversat, Sobru.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: portugheză [originală]
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;portugheză;română

Mai asemănător cu Ultimii vânători de balene din São Miguel

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

The Hatchet Wielding Hitchhiker
Acest documentar șocant urmărește ascensiunea spre statutul de vedetă a unui nomad norocos, dar și spirala descendentă care l-a făcut să sfârșească în închisoare.
Mafia din Mumbai: Poliția vs. lumea interlopă
În Mumbaiul anilor ’90, un lider mafiot și rețeaua lui exercită o putere neîngrădită asupra orașului, dar apar „polițiștii de întâlnire”, care le ucid cu sfidare țintele.
Making The Witcher: Blood Origin
Intră în culise alături de vedetele și creatorii lui „The Witcher: Originea sângelui” pentru a vă edifica privind folclorul, muzica, lumea creată și multe altele.
Domino Effekt
Ministrul abhaz al sporturilor și soția sa trebuie să facă față provocărilor culturale și profesionale în timp ce se adaptează unei noi vieți împreună.
Avere fictivă
Acest documentar dezvăluie mecanismele sistemului financiar bazat pe credite al Marii Britanii și impactul devastator al crizelor bancare asupra cetățenilor de rând.