Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

The Last Incubus

Film, 2014, 108 minute
The Last Incubus
În această adaptare modernă a unei legende atemporale, o tânără cântăreață e atrasă într-o lume supranaturală periculoasă, unde se îndrăgostește de un străin misterios.
film The Last Incubus a fost lansat în 2014 și durează 108 minute. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Acest film este Romantic.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din The Last Incubus

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: română [originală]
Subtitrare: engleză;română

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

You People
Apare conflictul dintre familii și culturi când doi mileniali din L.A. cu origini diferite se îndrăgostesc și dau testul suprem al relației: întâlnirea cu părinții.
Nunti, botezuri, inmormantari
Hotărât să-și vândă terenul la cel mai bun preț, un proprietar începe o dispută cu un vecin scandalagiu, care organizează evenimente.
Christmas Wedding Planner
Lumea unei organizatoare de nunți este dată peste cap când un chipeș detectiv particular este angajat să compromită cel mai mare proiect al ei.
Did You Hear About the Morgans?
După ce surprinde un asasin comițând o crimă, un cuplu părăsește New York-ul și ajunge în Wyoming, unde intră în programul de protecție a martorilor.
The Master of Silence
O clădire istorică a rezistat războaielor și schimbărilor, dar este amenințată cu demolarea, iar locatarii trebuie să înfrunte interesele corupte care conduc noua lume.