Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Ultraman: Rising

Film, 2024, 121 minute
Ultraman: Rising
Un sportiv celebru se întoarce cu reticență acasă pentru a-i lua locul tatălui său ca Ultraman, apărând Tokyo de monștri giganți și devenind un erou de legendă.
film Ultraman: Rising este un Netflix Original și a fost lansat în 2024 și durează 121 minute. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 7 ani. Acest film este Incitant, Creativ, Emoționant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Ultraman: Rising

Regizori

Audio și subtitrare

Audio: engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă (Spania) - descriere audio;franceză - descrie
Subtitrare: engleză;spaniolă (Spania);franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Ultraman: Rising

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

The Imaginary
Amanda și Rudger, prietenul său imaginar, pleacă în aventuri fantastice împreună. Totuși, când Rudger rămâne singur, se vede pus în fața unui dușman misterios.
Jesus Revolution
În anii ’70, un predicator hippy, un adolescent nemulțumit de viață și un pastor conservator din California se întâlnesc întâmplător și înființează o nouă biserică.
Benjamin Blümchen
Un elefant blând și prietenul lui om trebuie să salveze împreună grădina zoologică din oraș de o femeie parșivă care încearcă să o închidă.
Kleks Academy
În căutarea tatălui său dispărut, o fată aparent obișnuită acceptă invitația de a se înscrie la o universitate magică administrată de un profesor excentric.
Marea Aventură Lego 2
Aventurile Maestrului Constructor Emmet continuă! Extratereștrii Lego de pe Duplo îi răpesc pe Lucy și Batman, iar el trebuie să plece în spațiu pentru a salva situația.