Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

The Strays

Film, 2023, 99 minute
The Strays
Viața privilegiată pe care o femeie și-a construit-o cu grijă începe să scape de sub control atunci când, în suburbia ei liniștită, apar doi străini.
film The Strays este un Netflix Original și a fost lansat în 2023 și durează 99 minute. Un thriller tulburator, cu Ashley Madekwe („County Lines”), Jorden Myrie („Stephen”) ?i Bukky Bakray („Rocks”). Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. The Strays este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Sinistru.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din The Strays

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană - descriere audio;engleză (Regatul Unit) - descriere audio;engleză [originală];spaniolă euro
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu The Strays

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Bros
După ce primesc niște vești șocante, doi buni prieteni călătoresc din Ierusalim în Cracovia, la un meci de fotbal, sperând să-și lase problemele în urmă.
Our Living World
Acest uimitor serial despre natură, narat de Cate Blanchett, explorează inteligența, ingeniozitatea și caracterul interdependent al vieții pe planeta noastră.
Stolen
În această dramă emoționantă inspirată din fapte reale, o tânără din comunitatea indigenă Sámi din Suedia este pe urmele unui ucigaș pentru a-și face dreptate.
Midsummer Night
Carina își reunește familia pentru o sărbătoare suedeză tradițională de vară, dar lucrurile o iau razna atunci când secrete păstrate de mult timp încep să iasă la iveală.
Baby Reindeer
Un comedian aflat în dificultate face un act de omenie față de o femeie vulnerabilă, iar aceasta dezvoltă o obsesie care amenință să le distrugă viețile amândurora.