Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

The Strays

Film, 2023, 99 minute
The Strays
Viața privilegiată pe care o femeie și-a construit-o cu grijă începe să scape de sub control atunci când, în suburbia ei liniștită, apar doi străini.
film The Strays este un Netflix Original și a fost lansat în 2023 și durează 99 minute. Un thriller tulburator, cu Ashley Madekwe („County Lines”), Jorden Myrie („Stephen”) ?i Bukky Bakray („Rocks”). Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. The Strays este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Sinistru.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din The Strays

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană - descriere audio;engleză (Regatul Unit) - descriere audio;engleză [originală];spaniolă euro
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu The Strays

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Adela
Viețile a două surori o iau pe cărări divergente când una descoperă că este fiica unui mogul mass-media, iar cealaltă îi fură identitatea.
Profil fals
Camila întâlnește un adevărat făt-frumos printr-o aplicație. După o aventură idilică, vrea să îi facă o surpriză și îl caută, însă ajunge prizonieră într-un fals paradis.
Sweeney!
Detectivul londonez Jack Regan supără persoane periculoase pentru că anchetează o crimă care indică o conspirație guvernamentală la cel mai înalt nivel.
First Match
O liceană tenace crescută prin orfelinate încearcă să reia legătura cu tatăl ei, fost pușcăriaș, înscriindu-se într-o echipă de lupte la băieți.
Farewell, Friend
După un jaf ratat, doi foști soldați luptă împreună pentru a scăpa dintr-un seif încuiat, neștiind că în afara lui îi așteaptă un pericol și mai mare.