Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Best. Christmas. Ever!

Film, 2023, 81 minute
Best. Christmas. Ever!
După ce soarta le reunește familiile de Crăciun, Charlotte decide să arate tuturor că viața lui Jackie, o veche prietenă, e prea bună ca să fie adevărată.
film Best. Christmas. Ever! este un Netflix Original și a fost lansat în 2023 și durează 81 minute. Heather Graham ?i Brandy Norwood joaca într-o comedie de sarbatori regizata de Mary Lambert („Un castel de Craciun”). Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 7 ani. Best. Christmas. Ever! este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Sentimental, Reconfortant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Best. Christmas. Ever!

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană - descriere audio;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă (Spania) - descrier
Subtitrare: engleză;spaniolă (Spania);franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Best. Christmas. Ever!

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Viața secretă a lui Walter Mitty
Walter Mitty, un manager de negative timid, visează mereu la o viață mai puțin plictisitoare, însă o aventură adevărată îi arată că nu-i ușor să fii erou.
Crăciunul ca de obicei
Pentru a-și sărbători logodna, Thea îl aduce pe Jashan acasă, însă originile lui indiene și tradițiile norvegiene ale familiei ei garantează un Crăciun nebun.
T2 Trainspotting
Renton, Spud, Sick Boy și Begbie se reîntâlnesc după 20 de ani, când apare și o nouă oportunitate de „afaceri”, însă nimeni nu a uitat de trădarea lui Renton.
Demolat
Un bancher de investiții își pierde soția într-un accident auto și încearcă să umple golul interior cu o nouă prietenie și cu pasiunea sa pentru demolări.
Nebunie în Las Vegas
Lucrurile o iau razna în timpul unui weekend romantic în Las Vegas, în care bărbații și femeile se întrec în a-și face de cap.