Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Christmas on Mistletoe Farm

Film, 2022, 103 minute
Christmas on Mistletoe Farm
Un tată văduv moștenește o fermă tocmai de Crăciun și se acomodează cam greu la viața la țară. Însă copiii săi știu cum să facă pentru a rămâne acolo pentru totdeauna.
film Christmas on Mistletoe Farm este un Netflix Original și a fost lansat în 2022 și durează 103 minute. Scott Garnham, Scott Paige ?i Kathryn Drysdale joaca în aceasta comedie de Craciun scrisa ?i regizata de Debbie Isitt. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 7 ani. Christmas on Mistletoe Farm este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Reconfortant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Christmas on Mistletoe Farm

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză (Regatul Unit) - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;mag
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Christmas on Mistletoe Farm

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Scrooge: Poveste de Crăciun
Într-un Ajun de Crăciun friguros, calicul Ebenezer Scrooge are o ultimă noapte la dispoziție să-și înfrunte trecutul și să-și schimbe viitorul înainte să fie prea târziu.
A Christmas Miracle for Daisy
Designerul de interior Whitney are o surpriză de sărbători după ce noul ei client se dovedește a fi fostul ei iubit, a cărui fiică își dorește o mamă de Crăciun.
LEGO Friends: Holiday Special
O zi cu zăpadă în orașul Heartlake aduce peripeții nebănuite pentru cinci prietene bune, dar spiritul sărbătorilor nu e niciodată departe dacă se au una pe alta.
Barbie & Her Sisters in a Puppy Chase
După ce cățeii lor dispar în Hawaii, Barbie și surorile ei trebuie să facă echipă pentru a-și căuta prietenii blănoși în paradisul tropical.
Effie
Captivă într-o căsnicie lipsită de iubire, tânăra soție a criticului de artă din era victoriană John Ruskin se îndrăgostește de un artist și caută o cale de evadare.