Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Christmas on Mistletoe Farm

Film, 2022, 103 minute
Christmas on Mistletoe Farm
Un tată văduv moștenește o fermă tocmai de Crăciun și se acomodează cam greu la viața la țară. Însă copiii săi știu cum să facă pentru a rămâne acolo pentru totdeauna.
film Christmas on Mistletoe Farm este un Netflix Original și a fost lansat în 2022 și durează 103 minute. Scott Garnham, Scott Paige ?i Kathryn Drysdale joaca în aceasta comedie de Craciun scrisa ?i regizata de Debbie Isitt. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 7 ani. Christmas on Mistletoe Farm este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Reconfortant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Christmas on Mistletoe Farm

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză (Regatul Unit) - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;mag
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Christmas on Mistletoe Farm

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Cine a ucis-o pe Jill Dando?
Documentarul rememorează detaliile uciderii șocante a îndrăgitei prezentatoare TV Jill Dando, în 1999, un caz care continuă să intrige experții și publicul deopotrivă.
Joaca de-a spionii: Armageddon
Un dezvoltator de jocuri lansează un virus periculos, iar cei doi copii ai unor agenți secreți trebuie să colaboreze pentru a-și salva părinții și lumea.
A fost odată o crimă
Aflată la balul regal împreună cu Cenușăreasa, Scufița Roșie se trezește în mijlocul unui mister. Oare va putea soluționa cazul înainte de miezul nopții?
Who is Erin Carter?
Viața liniștită a unei britanice de la Barcelona e distrusă odată ce un jaf armat de la supermarket îi scoate la iveală nu doar secretele, ci și un trecut violent.
The Monkey King
O maimuță cu un băț pleacă alături de o fetiță într-o aventură epică în căutarea nemuririi, luptându-se cu demoni, dragoni și zei, dar și cu propriul ego.