Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Un Crăciun extraterestru

Film, 2020, 42 minute
Un Crăciun extraterestru
Un spiriduș confundă un extraterestru micuț cu un cadou de Crăciun, neștiind că acesta vrea să distrugă gravitația Pământului și să fure toate cadourile.
film Un Crăciun extraterestru este un Netflix Original și a fost lansat în 2020 și durează 42 minute. Aceasta dragu?a poveste SF include anima?ii stop-cadru realizate de fra?ii Chiodo, cunoscu?i pentru filme ca „Elful”. Fără restricții de vârstă. Un Crăciun extraterestru este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Reconfortant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Un Crăciun extraterestru

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;maghiară;română
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română

Mai asemănător cu Un Crăciun extraterestru

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Câinele pierdut
Când iubitul său câine dispare, un tânăr pleacă într-o aventură uimitoare, alături de părinți, ca să-l găsească și să-i dea medicamentele necesare pentru a-i salva viața.
Words on Bathroom Walls
Un adolescent isteț care visează să devină bucătar are de ales între iubire și imaginea lui perfectă după ce este diagnosticat cu o boală mintală în ultimul an de liceu.
Ochiul albastru deschis
Un detectiv pensionat îl recrutează pe Edgar Allan Poe, un tânăr cadet abil de la West Point, ca să-l ajute să rezolve un caz de crimă de la Academia Militară SUA.
I-am dat de capăt?
Un cuplu proaspăt căsătorit se mută într-o casă din suburbii, dar viața lor fericită este dată peste cap de un constructor sărit de pe fix.
Înapoi în viitor 3
Ultima parte a trilogiei îl găsește pe Marty dezgropând fidelul DeLorean dintr-un puț de mină și căutându-l pe Doc în Vestul Sălbatic al anului 1885.