Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Christmas on Mistletoe Farm

Film, 2022, 103 minute
Christmas on Mistletoe Farm
Un tată văduv moștenește o fermă tocmai de Crăciun și se acomodează cam greu la viața la țară. Însă copiii săi știu cum să facă pentru a rămâne acolo pentru totdeauna.
film Christmas on Mistletoe Farm este un Netflix Original și a fost lansat în 2022 și durează 103 minute. Scott Garnham, Scott Paige ?i Kathryn Drysdale joaca în aceasta comedie de Craciun scrisa ?i regizata de Debbie Isitt. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 7 ani. Christmas on Mistletoe Farm este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Reconfortant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Christmas on Mistletoe Farm

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză (Regatul Unit) - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;mag
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Christmas on Mistletoe Farm

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

The Magician's Elephant
Un băiat acceptă cu hotărâre provocarea unui rege de a îndeplini trei sarcini imposibile în schimbul unui elefant fermecat și al șansei de a-și urma destinul.
Woodplum
După ce găsesc un bebeluș în pădure, un grup de copii decid să nu îl ducă la orfelinat, ci să îl crească ei înșiși. Dar nu e chiar ușor!
Spaniard's Curse
Doi jurați sunt găsiți morți după ce au fost blestemați de un acuzat condamnat pe nedrept, iar un judecător și fiica sa fac echipă pentru a descoperi cine i-a ucis.
MH370: The Plane That Disappeared
Un avion cu 239 de persoane la bord dispare complet de pe radare în 2014. Un serial documentar despre unul dintre cele mai mari mistere moderne: zborul MH370.
Carrington V.C.
Un erou de război se readaptează cu greu la slujba lui pe timp de pace și ajunge să fure bani de la unitatea sa pentru a-și mulțumi soția egoistă.