Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Un final de Ramadan cu surprize

Serial-tv, 2023
Un final de Ramadan cu surprize
Logodnicul pakistanezo-britanic al lui Razan vine neanunțat la sărbătoarea Eid a familiei, iar ea încercă să-i convingă pe ai săi că el este alesul inimii sale.
serial-TV Un final de Ramadan cu surprize este un Netflix Original și a fost lansat în 2023. Summer Shesha, Yasir Alsaggaf, Khalid Alharbi ?i Hamza Haq joaca în aceasta comedie din Arabia Saudita. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Un final de Ramadan cu surprize este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Emoționant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Un final de Ramadan cu surprize

Audio și subtitrare

Audio: arabă (Arabia Saudită) [originală];arabă - descriere audio;engleză;spaniolă (America Latină);francez
Subtitrare: arabă (Arabia Saudită);engleză;spaniolă (Spania);franceză;română;ucraineană

Mai asemănător cu Un final de Ramadan cu surprize

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Pace în Marsilia
Un traficant de droguri nemilos încearcă să cucerească Marsilia, iar un căpitan de poliție și echipa lui cutezătoare o cunosc pe noua recrută, care are intenții ascunse.
Bucătăria lui Fermat
Odată ce renunță să ajungă matematician, Gaku rămâne fără scop în viață până ce marele bucătar Kai îl aduce la restaurant și îi arată o nouă lume în care să exceleze.
Bun-venit în Samdal-ri
O fotografă căzută în dizgrație se întoarce în orașul natal, unde dă peste prietenul ei din copilărie, iar dragostea neîmplinită dintre cei doi se reaprinde.
Băieții răi: Sărbători foarte rele
Ca să respecte tradiția anuală a spectaculosului jaf de sărbători, gașca de animăluțe a domnului Lup trebuie să redea orașului spiritul Crăciunului. Cât mai rapid!
Verified Stand-Up
Zece comici, zece scene dinamice, două episoade. Descoperă noul tău număr de stand-up preferat alături de artiști de top care urcă pe scena Webster Hall din New York.