Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Thelma the Unicorn

Film, 2024, 98 minute
Thelma the Unicorn
Un ponei cântăreț care visează la celebritate devine brusc faimos atunci când se transformă într-un unicorn sclipitor. Dar a deveni celebru nu e chiar ceva ușor.
film Thelma the Unicorn este un Netflix Original și a fost lansat în 2024 și durează 98 minute. O comedie animata amuzanta ?i emo?ionanta, regizata de Jared Hess („Napoleon Dynamite”) ?i Lynn Wang („Unikitty!”). Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 7 ani. Acest film este Excentric, Reconfortant, Haios.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Thelma the Unicorn

Regizori

Audio și subtitrare

Audio: engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă (Spania) - descriere audio;franceză - descrie
Subtitrare: engleză;spaniolă (Spania);spaniolă (America Latină);franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Thelma the Unicorn

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Boy Erased - Confesiunile unui băiat
Un tânăr trimis la terapie de convertire de părinții săi religioși se chinuie să împace identitatea sa sexuală cu principiile creștine ale familiei.
Ultraman: Rising
Un sportiv celebru se întoarce cu reticență acasă pentru a-i lua locul tatălui său ca Ultraman, apărând Tokyo de monștri giganți și devenind un erou de legendă.
Asasin profesionist
Un profesor liniștit, care lucrează și ca fals asasin pentru poliție, se îndrăgostește de o clientă, stârnind un șir întreg de peripeții.
Marea Aventură Lego 2
Aventurile Maestrului Constructor Emmet continuă! Extratereștrii Lego de pe Duplo îi răpesc pe Lucy și Batman, iar el trebuie să plece în spațiu pentru a salva situația.
Bogați cu orice preț
O bunicuță se îndrăgostește de un crai cu intenții dubioase, iar familia ei pune la cale un plan secret de a-i proteja viața, dar și moștenirea.