Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Unlocked

Film, 2022, 117 minute
Unlocked
Viața unei femei este dată peste cap de un bărbat periculos care îi folosește telefonul pierdut pentru a-i urmări toate mișcările.
film Unlocked este un Netflix Original și a fost lansat în 2022 și durează 117 minute. O adaptare fascinanta a unui roman de mister foarte popular, cu Chun Woo-hee, Yim Si-wan ?i Kim Hie-won. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Acest film este Cu suspans.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Unlocked

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: spaniolă;coreeană - descriere audio;coreeană [originală];poloneză
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;coreeană;română;ucraineană

Mai asemănător cu Unlocked

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Planul diavolului
12 concurenți se întrec în jocuri de inteligență, strategie și cunoștințe timp de șase nopți și șapte zile. Cine va primi coroana de învingător?
Caietul negru
După ce fiului lui i se înscenează o răpire, un diacon îndurerat ia dreptatea în propriile mâini și se răfuiește cu o gașcă de polițiști corupți pentru a-l disculpa.
Strigătul bandiților
În Gando, ținutul fărădelegii, bandiți nemiloși luptă cu îndârjire pentru a-și apăra patria și pe cei dragi, uneori chiar și cu prețul vieții.
Suspect X
O mamă singură se trezește implicată într-o anchetă, iar vecinul ei, un profesor de matematică, se oferă s-o ajute să scape de problemă și de un polițist insistent.
Freestyle
Un rapper în ascensiune cu un trecut de infractor are nevoie de bani pentru înregistrări, așa că pune la cale o vânzare de droguri care l-ar putea costa totul.