Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Turn of the Tide

Serial-tv, 2023
Turn of the Tide
Când o barcă plină cu cocaină se scufundă aproape de insula natală, Eduardo vede o ocazie riscantă, dar incitantă, de a face bani și a-și împlini visuri imposibile.
serial-TV Turn of the Tide este un Netflix Original și a fost lansat în 2023. Cu José Condessa, cunoscut pentru rolurile din „Bem me Quer” ?i din „Strange Way of Life” al lui Pedro Almodóvar. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Turn of the Tide este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Dur, Ireverențios, Captivant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Turn of the Tide

Audio și subtitrare

Audio: engleză;spaniolă europeană;poloneză;portugheză - descriere audio;portugheză [originală]
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;portugheză;română;ucraineană

Mai asemănător cu Turn of the Tide

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Strigătul bandiților
În Gando, ținutul fărădelegii, bandiți nemiloși luptă cu îndârjire pentru a-și apăra patria și pe cei dragi, uneori chiar și cu prețul vieții.
Văduvele de joi
Teresa își găsește soțul și pe cei doi prieteni ai lui morți în comunitatea de lux în care locuiesc. Adevărul și secrete sumbre încep să iasă la iveală.
Proastă educație
După ce este umilită în public, o influenceriță în devenire se înscrie la o universitate dintr-un oraș mic, unde vrea să-și recâștige statutul social.
O mie de vieți ale lui Bernard Tapie
O biografie fictivă despre Bernard Tapie, în care un muncitor ambițios și perseverent devine una dintre figurile publice controversate ale Franței.
Corpul în flăcări
Când un polițist este ucis și incendiat, toată atenția se îndreaptă asupra altor doi agenți: prietena acestuia și amantul ei. Inspirat de fapte reale.