Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Quartet

Serial-tv, 2017
Quartet
După o întâlnire întâmplătoare, patru muzicieni formează un cvartet și decid să petreacă iarna într-o vilă confortabilă din Karuizawa, dar asupra lor planează un secret.
serial-TV Quartet a fost lansat în 2017. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Acest serial-TV este Ingenios, Emoționant, Cu suspans.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Quartet

Audio și subtitrare

Audio: japoneză [originală]
Subtitrare: germană;engleză;spaniolă europeană;franceză;japoneză;română

Mai asemănător cu Quartet

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

BLUE EYE SAMURAI
Animată de răzbunarea împotriva celor care au făcut din ea un paria în Japonia perioadei Edo, o tânără războinică își croiește o cale sângeroasă spre destinul său.
The Vince Staples Show
Cumva faimos și destul de bogat, rapperul și actorul Vince Staples înfruntă provocările și surprizele vieții cotidiene din orașul natal, The Beach.
House of Ninjas
La ani după ce au lăsat în urmă viețile de ninja, membrii unei familii disfuncționale reîncep misiuni din umbră pentru a elimina pericolele de la orizont.
O zi
După ce petrec noaptea absolvirii împreună, Emma și Dexter merg fiecare pe drumul său, dar viețile lor rămân întrepătrunse. Bazat pe romanul semnat de David Nicholls.
Luz: Lumina inimii
Crescută de o familie Kaingang, aventuroasa elevă Luz pornește într-o călătorie alături de amicul ei, licuriciul, pentru a afla adevărul despre originile sale.