Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Mea Culpa

Film, 2024, 120 minute
Mea Culpa
O avocată a apărării trebuie să aleagă între familie, datorie și propriile dorințe periculoase după ce acceptă cazul unui artist acuzat de crimă.
film Mea Culpa este un Netflix Original și a fost lansat în 2024 și durează 120 minute. Tyler Perry a scris, regizat ?i produs acest thriller romantic ?i seducator cu Kelly Rowland ?i Trevante Rhodes. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Mea Culpa este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Senzual, Sinistru, Cu suspans.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Mea Culpa

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană - descriere audio;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă (Spania) - descrier
Subtitrare: engleză;spaniolă (Spania);franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Mea Culpa

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Stolen
În această dramă emoționantă inspirată din fapte reale, o tânără din comunitatea indigenă Sámi din Suedia este pe urmele unui ucigaș pentru a-și face dreptate.
Amar Singh Chamkila
Versurile curajoase ale unui cântăreț umil îi aduc un succes fulminant, dar stârnesc și critici dure și furie în Punjab, înainte de moartea lui prematură.
A Journey
Refuzând tratamentul împotriva cancerului, o femeie pleacă cu soțul și un amic într-o excursie prin Tasmania pentru a bifa câteva lucruri de pe lista ultimelor dorințe.
What Jennifer Did
Jennifer Pan sună la 911 pentru a anunța că părinții ei au fost împușcați, dar devine suspecta principală în acest caz penal captivant.
The Hijacking of Flight 601
După ce un avion este deturnat, două stewardese trebuie să-și păcălească atacatorii prin negocieri intense atât în aer, cât și la sol. Bazat pe evenimente reale.