Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Wednesday

Serial-tv, 2022
Wednesday
Inteligentă, sarcastică și puțin cam „moartă” la interior, Wednesday Addams investighează o serie de crime, făcându-și prieteni, dar și dușmani, la Academia Nevermore.
serial-TV Wednesday este un Netflix Original și a fost lansat în 2022. Tim Burton regizeaza un serial delicios de sumbru, creat de cei care ne-au dat ?i „Smallville”. Cu Jenna Ortega („Tu”). Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Wednesday este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Cu umor sec.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Wednesday

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;spaniolă - descriere audio;
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Wednesday

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Captivi pe un drum închis
Un grup de oameni care călătoresc împreună schimbă din greșeală mașina cu cea a unui hoț, care îi urmărește acum ca să-și recupereze banii lăsați în portbagaj.
Viața secretă a secretarei mele
Un manager la o companie de telefonie mobilă nu mai recunoaște fețele și crede că secretara lui e o moștenitoare bogată. Iar ea lasă lucrurile să scape de sub control.
Snack VS. Chef
Doisprezece bucătari își testează cunoștințele de inginerie alimentară recreând gustări clasice și inventând delicatese originale pentru un premiu de 50.000 USD.
Romesh Ranganathan: The Cynic
Revenind acasă la Crawley, în Anglia, Romesh Ranganathan glumește despre veganism și copii, explicând și procesul de producție al programului său special de comedie.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Un câmp năpădit și o bucată de autostradă fac legătura între mai multe crime înfiorătoare care se întind pe zeci de ani, iar familiile îndurerate caută răspunsuri.