Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Zengo

Film, 2020, 95 minute
Zengo
Cu ajutorul unei vechi prietene și al unei echipe de casnice din cartierul său, Zengo vrea să demonstreze lumii modei că e făcută pentru succes.
film Zengo a fost lansat în 2020 și durează 95 minute. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Acest film este Haios.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Zengo pe IMDB

Scor: 2,5 dintre 10

A housewife with a big passion for fashion and with the help of her tailor Fazilet, she is turning her ideas into reality, but she gets competition from her school day friend and rival Menkibe.

Actorii din Zengo

Regizori

Audio și subtitrare

Audio: turcă [originală]
Subtitrare: germană;engleză;maghiară;română;turcă

Mai asemănător cu Zengo

Evaluarea afișată în dreptul titlului se bazează pe evaluările medii de pe Netflix, Moviemeter și IMDB și reprezintă un număr între 0 și 5.

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Miss Night and Day
O femeie care trece prin magie de la vârsta de 20 de ani la cea de 50 de ani obține un stagiu la procuratură, fiind prinsă între două generații și un șef dur.
Doctor Climax
În anii ’70 în Thailanda, un dermatolog pornește pe neașteptate o revoluție sexuală, sub pseudonimul Doctor Climax, un jurnalist care sfidează tabuurile.
Cum să distrugi iubirea
Bănuindu-l de infidelitate, Zoleka plănuiește să-și prindă iubitul în flagrant, stricând cererea în căsătorie pregătită de acesta. Acum, ea trebuie să-l recâștige.
Geek Girl
Harriet, o adolescentă stângace, a vrut întotdeauna să se integreze, dar un agent de modele londonez o recrutează și află că unii oameni sunt meniți să iasă în evidență.
Tires
La atelierul auto al tatălui său, un manager nefericit trebuie să îmbunătățească relațiile cu clienții și să obțină profit, ținându-l în frâu și pe vărul său rebel.