Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Noise

Film, 2023, 90 minute
Noise
După ce își mută familia în casa copilăriei, investigația unui bărbat legată de tatăl său și de un accident de fabrică scoate la iveală secrete întunecate de familie.
film Noise este un Netflix Original și a fost lansat în 2023 și durează 90 minute. Un thriller psihologic cu Ward Kerremans („Soil”), Sallie Harmsen („Moloch”) ?i Johan Leysen („Americanul”). Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Noise este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Întunecat, Emoționant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Noise

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză;spaniolă europeană;spaniolă - descriere audio;franceză;maghiară;flamandă - descriere
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;flamandă;română;ucraineană

Mai asemănător cu Noise

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Pace în Marsilia
Un traficant de droguri nemilos încearcă să cucerească Marsilia, iar un căpitan de poliție și echipa lui cutezătoare o cunosc pe noua recrută, care are intenții ascunse.
Bucătăria lui Fermat
Odată ce renunță să ajungă matematician, Gaku rămâne fără scop în viață până ce marele bucătar Kai îl aduce la restaurant și îi arată o nouă lume în care să exceleze.
Camera 1408
Un scriitor care demască fenomene aparent paranormale încearcă să demistifice evenimentele spectrale din camera 1408, hotelul Dolphin. Un thriller de Stephen King.
American Psycho
De o frumusețe statuară care-i ascunde nebunia, un afacerist se mândrește până la patologic cu viața de corporatist și se lasă pradă instinctelor ucigașe de moment.
Cronici
Curând după ce trei adolescenți dau peste o substanță neidentificată în pădurile din nord-vest, ei încep să manifeste puteri care le depășesc cele mai nebunești visuri.