Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Noise

Film, 2023, 90 minute
Noise
După ce își mută familia în casa copilăriei, investigația unui bărbat legată de tatăl său și de un accident de fabrică scoate la iveală secrete întunecate de familie.
film Noise este un Netflix Original și a fost lansat în 2023 și durează 90 minute. Un thriller psihologic cu Ward Kerremans („Soil”), Sallie Harmsen („Moloch”) ?i Johan Leysen („Americanul”). Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Noise este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Întunecat, Emoționant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Noise

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză;spaniolă europeană;spaniolă - descriere audio;franceză;maghiară;flamandă - descriere
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;flamandă;română;ucraineană

Mai asemănător cu Noise

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Adela
Viețile a două surori o iau pe cărări divergente când una descoperă că este fiica unui mogul mass-media, iar cealaltă îi fură identitatea.
Profil fals
Camila întâlnește un adevărat făt-frumos printr-o aplicație. După o aventură idilică, vrea să îi facă o surpriză și îl caută, însă ajunge prizonieră într-un fals paradis.
Farewell, Friend
După un jaf ratat, doi foști soldați luptă împreună pentru a scăpa dintr-un seif încuiat, neștiind că în afara lui îi așteaptă un pericol și mai mare.
Finder's Fee
După ce găsește un bilet de loterie câștigător, un bărbat își vede moralitatea pusă la încercare când ajunge față în față cu proprietarul biletului la o partidă de poker.
First Match
O liceană tenace crescută prin orfelinate încearcă să reia legătura cu tatăl ei, fost pușcăriaș, înscriindu-se într-o echipă de lupte la băieți.