Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Noise

Film, 2023, 90 minute
Noise
După ce își mută familia în casa copilăriei, investigația unui bărbat legată de tatăl său și de un accident de fabrică scoate la iveală secrete întunecate de familie.
film Noise este un Netflix Original și a fost lansat în 2023 și durează 90 minute. Un thriller psihologic cu Ward Kerremans („Soil”), Sallie Harmsen („Moloch”) ?i Johan Leysen („Americanul”). Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Noise este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Întunecat, Emoționant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Noise

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză;spaniolă europeană;spaniolă - descriere audio;franceză;maghiară;flamandă - descriere
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;flamandă;română;ucraineană

Mai asemănător cu Noise

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Vanished into the Night
Un tată aflat într-un proces dificil de divorț pornește într-o misiune periculoasă când copiii săi dispar din casa lor izolată de la țară.
Desperate Lies
Ca urmare a unui fenomen rar, o femeie rămâne însărcinată cu gemeni de la doi bărbați. Vremea trece, iar ea se străduiește să își țină familia unită și secretele ascunse.
Public Affairs Office in the Sky
O directoare de post TV blazată cunoaște un fost pilot de avion la fel de dezamăgit. Ei leagă o relație bazată pe aspirații nerealizate și încep să-și caute visuri noi.
Òlòtūré: Călătoria
O tânără jurnalistă care lucrează sub acoperire ca prostituată în Nigeria pentru a denunța corupția luptă pentru viața ei și încearcă să își croiască drum spre Europa.
Vârtejul
În ziua în care președintele este ținta unei tentative de asasinat începe o luptă amețitoare pentru putere între prim-ministru și viceprim-ministru.